onsdag 13 oktober 2010

Goa onsdag

Onsdag = arga snickaren och Grey's anatomy. Vad kan bli bättre? Jo att jag går och lägger mig direkt efteråt och sover hela natten! Trött är bara förnamnet. Det är nog en lagom blandning av hösten och tidiga morgnar. Det verkar dock som om Vincent börjar sova lugnare igen. Han drömmer inte lika intensivt som när han började hos dagmamman och han har nu fått fram 1,5 av 4 tänder som gror samtidigt. Hörntänder är inte kul, de knuffar på de andra och värker och har sig. Men han är väldigt stolt över de som kommit fram.

Sitter och tittar på rapporteringen om gruvarbetarna i Chile - helt fantastiskt. Alla har överlevt såväl raset som tiden under jord. Lite tragikomiskt är det dock med en av karlarna som kommer upp och där har frugan under tiden fått vetskap om älskarinnan - åh om man fick vara en fluga på väggen och se "återförenandet". Det sägs i o f s att frugan skall bojkotta och inte vara där. Annars hade damerna kunnat möta med var sin stekpanna vid hålet:)

Nej, nu börjar arga snickaren. Det finns ett hus längs vägen vi går till dagmamman, klätt med presenningar, byggställningar och bråte - kanske man skulle tipsa om det...

Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar